star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Hollád

  • 1 570 m²

    telek

Vételár:

6 millió Ft

Eladó földterület Hollád

  • 1 570 m² telek

  • Eladó földterület Hollád


Ár:

6 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonboglár Ingatlaniroda eladásra kínálja Hollád csendes, átmenő forgalomtól mentes lakóövezeti utcájában az 1570 m2 -es, gondozott építési telket.

A LIDO HOME BALATONBOGLÁR Ingatlaniroda által kínált Holládi építési telek jellemzői:
- Kiváló megközelíthetőség: Hollád három forgalmas fő és közút csomópontja mellett fekszik, az M7-es autópályáról saját lehajtóról elérhető
- 1570 m2 -es, ideálisan beépíthető telek méret, falusias lakóövezeti elhelyezkedés
- Falusias Lakóövezeti besorolású, a HÉSZ előírása szerint oldalhatáros beépíthetőséggel
- Az enyhe lejtésű telek két utcáról is elérhető, kiválóan alkalmas családi ház, nyaraló, ikerház építésére.
- Közművek -( víz-gáz-csatorna-áram) -közvetlenül a telek előtt, az utcában vannak.
- Csendes, nyugodt környék, állandó lakhatásra, kikapcsolódásra, aktív pihenésre kimondottan alkalmas helyszín
- Rendezett tulajdonviszony, tehermentes ingatlan, vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető!
A Somogy Vármegyében lévő Hollád közel 300 fős kistelepülés ,a Balatonboglári Borvidék részeként, festői környezetben, a Balatontól 10 km-re található . Kiváló adottságokkal rendelkezik, szőlőbirtokai, napsütötte domboldalai kellemes helyszínt biztosítanak gazdálkodásra, a nagyvárosok felfokozott, zajos hétköznapjaiból érkezőknek
pihenésre, kikapcsolódásra. Holládon és a külterületén található Bari-hegyen, - melynek éke a Szent Donát Kápolna-, számos kikapcsolódási lehetőség érhető el: kerékpárút, túra útvonalak várják a természet "szerelmeseit", és lovarda is van a közelben.
Ha Ön a Balaton közelében, nyugodt környéken, rendezett lakóövezetben szeretné családi házát, vagy nyaralóját felépíteni, fenti telket kiemelten ajánlom figyelmébe! Befektetésnek is ideális.

Amennyiben a LIDO HOME Ingatlaniroda által kínált Holládi építési telek, vagy bármely a kínálatunkban található, egyéb INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Hollád


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580291


Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580291

Lido Home Balatonboglár

Lido Home Balatonboglár

Az iroda további hirdetései
A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 570 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A telek ára 6 millió Ft, négyzetméter ára 3 822 Ft, ami a holládi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Várdai Szabina referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580291. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hollád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.