star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Jászszentlászló

  • 6 452 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó földterület Jászszentlászló

  • 6 452 m² telek

  • Eladó földterület Jászszentlászló


Ár:

30 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ELADÓ BÁCS-KISKUN VÁRMEGYÉBEN A KISKUNMAJSA ÉS KISKUNFÉLEGYHÁZA KÖZÖTT, JÁSZSZENTLÁSZLÓN 11 DB, ÖSSZESEN 6.452 M2 ÖSSZEFÜGGŐ KIVETT BEÉPÍTETLEN TERÜLET. FEKVÉSÉT TEKINTVE A KÖZSÉG KISKUNMAJSÁTÓL 9 KM-RE, KISKUNFÉLEGYHÁZÁTÓL 19 KM-RE HELYEZKEDIK EL.Jászszentlászló község az Alföldön, Bács-Kiskun Vármegyében, Kiskunmajsa kistérségében található. Jászszentlászló egyik nevezetessége a Kerek-tó és a Szent László-tó, melyek szikes tóvá alakultak az idő múlásával. Séta a központtól a Kerek-tóig, a Horgász tanyáig, és a Kézműves tanyáig. Horgászási lehetőség, kerékpárút, családi programok.A eladásra szánt terület közelében található egy termálkút, amely hasznosításával könnyen megtérülő befektetés lehet.A területhez további telkek vásárolhatók. A település közelében többek között megtalálható a Kiskunmajsai Gyógy-és Élményfürdő, Kézműves táborok, Vendégházak.A meghirdetett terület 11 db külön helyrajzi számú telekből áll. A legkisebb telek 544 m2 a legnagyobb 660 m2. Telekhatárokon a víz, gáz, villany, csatorna közmű is megtalálható.A terület alkalmas lehet lakópark, idősek otthona építésére is.További információkért, dokumentumokért forduljon hozzám bizalommal.


Elhelyezkedés

Jászszentlászló, Hunyadi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609514


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609514

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 452 m². A telek ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 4 650 Ft, ami a jászszentlászlói átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Póka Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Jászszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.