star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kápolnásnyék

  • 1 045 m²

    telek

Vételár:

26,41 millió Ft

Eladó földterület Kápolnásnyék

  • 1 045 m² telek

  • Eladó földterület Kápolnásnyék


Ár:

26 410 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Kápolnásnyék Olajtelep településrészén egy 1045 m2-es belterületi telek, aszfaltos utcában, lakóház építésére. Családi ház, ikerház vagy akár két ikerház építhető. Szabályozás Lke-3-es övezetbe sorolja ahol a beépíthetőség 30 %-os, akár több lakóegységgel is. 

Épület magasság 5 méter.

Vasútállomás 10 perc gyalog, onnan 30 percenként indulnak vonatok Budapest és Székesfehérvár irányában. Távolsági buszmegálló 80 méterre. Velence korzó autóval 6 perc távolság. Közművek közül az áram a szomszédos telken elosztó szekrényben, (jelenleg az is az Én telkem)  gáz, víz, csatorna az utcában. Nagyon szép nyugodt rendezett telep, jó közlekedési adottságokkal. Cégem a tulajdonos.  

Négyzetméter ár nettó: 19 904 Ft + ÁFA.

Irányár/ár:  nettó 20,8 Millió Ft. + ÁFA, ami 26,41 Millió Ft bruttó összeg.

Kedves kollégák ne keressenek, mert itt a saját ingatlanomat hirdetem.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Vezeték a telek előtt.
Vízellátás: Vízvezeték a telek előtt.
Csatornázás: Csatorna az utcában.
Gázellátás: Gázvezeték a telek előtt.


Elhelyezkedés

Kápolnásnyék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6658928


+36 20

Ingatlannet kód: NET6658928

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 045 m². A telek ára 26,41 millió Ft, négyzetméter ára 25 273 Ft, ami a kápolnásnyéki átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Radnai Ervin referens az Eladoipariingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658928. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kápolnásnyék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.