star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kardos

  • 5 251 m²

    telek

Vételár:

5,99 millió Ft

Eladó földterület Kardos

  • 5 251 m² telek

  • Eladó földterület Kardos


Ár:

5 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A tanya Szarvashoz kb. 12 km-re, Kardoshoz kb. 2 km-re helyezkedik el.
A terület összesen 5251 m2. A kivett terület 2377 m2 a szántó pedig 2874 m2 a tulajdoni lap szerint.
Az épület- ahogy a képeken is jól látszik – felújítandó, némely része bontandó. A tulajdonosok elkezdték a felújítást, amikor megvásárolták a területet, de sajnos abbamaradtak a munkálatok. A közművek terén jó paraméterekkel rendelkezik, hiszen van villany és kút is, fúrt is, és ásott is.
A terület nyugodt, csendes, igazi nyugalom-sziget varázsolható belőle, a befektetett munka meg fogja hozni a gyümölcsét! Olyan családoknak, akik szeretik a nyugalmat, a csendes környezetet, a távolságot a szomszédoktól, a város zajától, azoknak ez a hely maga a paradicsom lesz! Gazdálkodásra, állattartásra szintén kiválóan alkalmas. A közeli Szarvas Békéscsabától 47 kilométerre, a Hármas-Körös holtágának partján (kákafoki holtág) fekszik. Közigazgatási területén van a Magyar Királyság (történelmi Magyarország) földrajzi középpontja, amelyet emlékmű jelöl a holt-Körös partján.
A szomszédos települések: észak felől Mezőtúr, északkelet felől Gyomaendrőd, kelet felől Örménykút, délkelet felől Kardos és Csabacsűd, dél felől Eperjes, délnyugat felől Szentes, nyugat felől pedig Békésszentandrás. Szarvason szinte minden elérhető, és nagyon sok a közeli látványosság. Van Egyetem, Főiskola, Két tannyelvű általános iskola, nevezetességei továbbá az Arborétum, a Szarvasi Víziszínház, ezen kívül minden évben kiváló programokkal várják a városba látogatókat.
A Hirdetést és az eladást az F. And Fer Ingatlan és Hitelközvetítő iroda bonyolítja. Minden további információ nálunk lelhető fel.
Megtekinteni kizárólag velünk együtt, előzetesen egyeztetett időpontban lehet!


Elhelyezkedés

Kardos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578367


+36 70

Ingatlannet kód: NET6578367

A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 251 m². A telek ára 5,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 143 Ft. Az ingatlant FODOR ANDREA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578367. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kardos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.