star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kesztölc

  • 22 314 m²

    telek

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó földterület Kesztölc

  • 22 314 m² telek

  • Eladó földterület Kesztölc


Ár:

26 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kiváló lehetőség!

Kesztölc határában kínáljuk eladásra ez a 2,2 Ha-os GKSz építési övezetben lévő, kivonás után 40 %-ban beépíthető, jelenleg legelő művelési ágú fejlesztésre váró ingatlant.
A telek Kesztölc falutól nem messze és a 117-es úthoz közel található, közművek (gáz, csatorna, villany és víz) a telek határtól pár 100 m-res távolságban megtalálhatóak. A terület sík és jól belátható, hasznosítható ipari és szolgáltató tevékenységre egyaránt, így kisebb üzemek, napelem parknak, lovardának, kalandparknak, turisztikai szálláshelynek kertészetnek lenne alkalmas.
Várhatóan az adott telkek mellett fog elhaladni az új M0-s autóút!

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését kérem, hívjon vagy írjon, a részletekről tájékoztatom!

Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége?A kollégánk DÍJMENTES banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára!
CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához.
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: TK025169


Elhelyezkedés

Kesztölc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513485


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6513485

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 22 314 m². A telek ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 206 Ft, ami a kesztölci átlaghoz képest 93%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513485. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kesztölc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.