star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kismaros

  • 3 922 m²

    telek

Vételár:

45 millió Ft

Eladó földterület Kismaros

  • 3 922 m² telek

  • Eladó földterület Kismaros


Ár:

45 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kismaroson, 3922 nm-es, külterületi, örök panorámás telek eladó!A telek a központtól 500 m-re található. A területből 400 nm kivonásra került, ezért erre a részére egy bruttó 140 nm-es lakóingatlan építése engedélyezett. A jelenlegi tulajdonosa a telket teljesen körbe fogja keríteni. A telekre építési tervezet megvan és a látványtervek is. Ennek engedélyeztetését a tulajdonos vállalja. Ezek a vételár részét képzik. A megtervezett ingatlan építését megegyezés szerint a tulajdonos megcsinálja, természetesen a felépítmény ára külön megegyezés kérdése. A telken belül a víz és a villany már bevezetésre került. Villany 2*32A. A telek aszfaltozott úton közelíthető meg. Nyugodt, csendes környéken helyezkedik el az úgynevezett gazdag negyedben. Adottságainak köszönhetően remek választás lehet akár befektetőknek akár magánszemélyeknek is , aki csendes panorámás helyen képzelik el az életüket.Közlekedés:Kismaros központja 5 percre található, Budapest 30 perc alatt elérhető.Itt minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: iskola, óvoda, gyógyszertár, élelmiszerbolt.Kismaros csodás kis község, mely a Duna bal partján, Nagymaros és Verőce között helyezkedik el.A kerékpárút Magyarország egyik legszebb táján vezet keresztül, Kismarostól egészen Szobig.Kismarosról indul az erdei kisvasút is, ami már közel 70 éve zakatol hangulatos utcákon, majd tágas mezőkön keresztül.Számos látnivaló és kirándulóhely fedezhető fel a környéken.A Duna partján nagyokat sétálhatunk, nézhetjük a naplementét.Ha szeretné egy csendes, csodákkal teli helyen tölteni a szabadidejét, vagy akár egy ilyen környezetben lakni, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára.Várom érdeklődő hívását!Jöjjön nézze meg, és élje át ezt a csodás természetközeli érzést!


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568132


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6568132

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 922 m². A telek ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 11 474 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.