star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Kőszeg

  • 714 m²

    telek

Vételár:

6,4 millió Ft

Eladó földterület Kőszeg

  • 714 m² telek

  • Eladó földterület Kőszeg


Ár:

6 400 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Gyönyörű, városi panorámás, 714 nm- es telek eladó Kőszegen, Királyvölgyben.
A telken található egy kis ház, illetve egy szerszámtároló. Víz, villany bekötve. A vételár a házban található berendezéssel és a tárolóban található szerszámokkal együtt értendő!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

eladó telek Kőszeg
eladó telek Vas megye
eladó telek Királyvölgy Kőszeg
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Kőszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5928213


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 714 m². A telek ára 6,4 millió Ft, négyzetméter ára 8 964 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Rába László referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5928213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.