star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Köveskál

  • 324 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó földterület Köveskál

  • 324 m² telek

  • Eladó földterület Köveskál


Ár:

40 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Köveskálon Fekete Hegyen örökpanorámás kilátással rendelkező pincét kínálok eladásra!A pince 324 nm-es telken fekszik. 1999-ben teljesen újjá lett építve. Tetőszerkezet nagyon jó, cserép héjazatú. Alsó szinten kapott helyet egy pince előtér ami 23 nm-es, hátrébb haladva a földbe nyúlik bele a pince rész ami 29,4nm-es. Felső szinten egy szoba helyiség lett kialakítva, 15m-en. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő ingatlan kifüggesztés köteles. Közvetlen mellette található 2265 nm-es szőlő besorolású terület külön megvásárolható hozzá. Erről bővebb felvilágosítás miatt keressenek telefonon bizalommal. A pazar és páratlan kilátás, nyugalom, csend, remek lehetőség akár befektetőknek, akár magánszemélyek részére. Ha igazán jó befektetésre vágyik, vagy csak hétvégi kikapcsolódásra keres ingatlant ezt a kivételes lehetőséget ne hagyja ki. Ezen a környéken már nincs más megvásárolható ilyen ingatlan, pince. A telek szélessége 15 m, hosszúsága 20 m. A pincéhez jól járható köves és földes út vezet. Besorolása MKB1. Kertes borvidéki mezőgazdasági terület Mkb övezete a területrendezési tervről szóló törvény által meghatározott kertes mezőgazdasági övezetbe egyben borszőlő termőhelyi kataszteri övezetbe tartozó terület.KÖVESKÁL kedvelt települése a turistáknak és az ingatlan vásárlóknakKöveskál a Balaton-felvidéken, a Káli-medence keleti részén található, a Balaton partjától körülbelül 7 kilométerre északra, Tapolcától mintegy 15 kilométerre kelet-délkeletre.Északi szomszédja a mintegy 5 kilométerre fekvő Balatonhenye, mely igen szép fekvésű és hangulatos zsáktelepülés, közúton csak innen közelíthető meg (a 7313-as útból kiágazó 73 126-os úton). Köveskál közigazgatási területének keleti széle közelében ágazik ki a 7313-asból, úgyszintén észak felé a 73 124-es út is, amely az ugyancsak zsáktelepülés Monoszlóra vezet.Köveskál ma egyre inkább kedvelt a kerékpáros és más turisták körében, mivel a Káli-medence természeti szépsége és nyugalma rabul ejti a látogatókat. Érdemes innen gyalog, vagy kerékpáron a medence környező falvait (Szentbékkálla, Kővágóörs, Mindszentkálla, Monoszló) a mezőn áthaladva felkeresni, a környékbeli vulkáni hegyek (Gulács, Szent György-hegy, Badacsony, Csobánc, Fekete-hegy) vagy a Kornyi-tó látványa egyedülálló élményt nyújt. Az egész terület a nemzeti park része, állat- és növényvilága számos különlegességet foglal magában.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!


Elhelyezkedés

Köveskál


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555539


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6555539

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 324 m². A telek ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 123 457 Ft, ami a köveskáli átlaghoz képest 92%-kal magasabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6555539. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Köveskál ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.