star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lepsény

  • 799 m²

    telek

Vételár:

1,2 millió Ft

Eladó földterület Lepsény

  • 799 m² telek

  • Eladó földterület Lepsény


Ár:

1 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kizárólag a Lido Homenál!
Lepsényben, a Balatontól 6 km-re eladó egy művelés alatt lévő szántó, belterületi zártkerti övezetben a közkedvelt lepsényi szőlőhegyen a Zengő dülőben.
Áram kb. 20 méterre van a telektől, vizet kútfúrással nyerhetünk.
Övezeti besorolás Mk, ennek részleteit a képek között mellékeltem.
Tulajdoni lap szerinti mérete 799 m2.
Területi besorolás a HÉSZ szerint: Mk
Erre vonatkozó részlet a HÉSZ-ból:
Kertes mezőgazdasági terület (Mk) 22.§
/1/ Kertes mezőgazdasági terület a vegyes kert-, szőlő-, gyümölcsgazdálkodást és a pihenést szolgáló Mk jellel szabályozott mezőgazdasági terület.
/2/ Kertes mezőgazdasági terület övezeteiben elhelyezhető egy gazdasági épület, amely ideiglenes tartózkodásra is alkalmas présház és tárolás célját szolgáló épület lehet, elhelyezhető továbbá legfeljebb 60 m2 terepszint alatti önálló építmény (pince). Lakóépület és állattartást szolgáló építmény nem létesíthető.
/3/ Az övezetben az építmény elhelyezés feltételei a következők: a) a beépíthető telek területe legalább 720 m2 , átlagos szélessége legalább 9 m, b) telekosztással kialakítható telek területe legalább 1500 m2 , szélessége legalább 14 m, c) a beépítési mód: 9-12 m telekszélességig oldalhatáron álló, 12 m-telekszélességtől szabadonálló is lehet, d) a beépítettség mértéke a telek területének 3%,-a, de legfeljebb 60 m2 lehet, e) legfeljebb 3,5 m építménymagasságú 35-45º hajlásszögű, nyeregtetős épületek létesíthetők, f) az épületek oldalhatáron álló épület esetén 6 m, szabadonálló beépítés esetén legalább 3 m oldalkert biztosításával létesíthetők. g) Az előkert a külterületi szabályozási tervlapon szabályozott fő feltáróút mentén legalább 8 m, egyéb feltáró utak mentén legalább 5 m.
/4/ Kertes mezőgazdasági terület övezeteiben legfeljebb 1,6 m magas áttört kerítés létesíthető. Kerítést a szabályozott fő feltáróút tengelyétől 6 m-nél, egyéb feltáróút tengelyétől 3 m-nél közelebb kialakítani nem lehet. A kerítés közterület és a szomszédos telkek területére nem hajolhat át.
Egy használt konyhabútor árából Balaton közeli területhez juthat, szerintem ne hagyja ki!
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Lepsény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561812


+36 70

Ingatlannet kód: NET6561812

A mezőgazdasági ingatlanról 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 799 m². A mezőgazdasági ára 1,2 millió Ft, négyzetméter ára 1 502 Ft, ami a lepsényi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Göcsei Gergő referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lepsény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.