star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mór

  • 2 250 m²

    alapterület
  • 2 250 m²

    telek

Vételár:

7,5 millió Ft

Eladó földterület Mór

  • 2 250 m² alapterület
  • 2 250 m² telek

  • Eladó földterület Mór

  • 2 250m²


Ár:

7 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Mór városában, Vénhegyen található, Vértesre néző, örökpanorámás telket!
A telek kiváló állapotú, ideális választás lehet mindazok számára, akik egy csendes, nyugodt környéken szeretnének élni.

A telek két utcára nyíló, szintkülönbséges, üres, 2250nm-es.
Belterületi, zártkerti, művelési ág alól kivont terület. A telek felső része viszonylag vízszintes, majd kis lejtővel éri el a másik utcát.
Vízzel, villannyal ellátható, mindét oldalon lakott.
A telekre 70nm alapterületű, akár többszintes családi ház építhető!

A környék híres bortermelő város és gyönyörű természeti környezettel rendelkezik, így az egészséges életmód kedvelői is megtalálják a számításaikat.

Ne habozzon, töltsön el egy kellemes délutánt a telek megtekintésével! A hirdetésben feltüntetett elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésére további információkért.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Mór, Mór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651617


HASONLÓ INGATLANOK


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 250 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 7,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 333 Ft, ami a móri átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Porkoláb Dániel referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651617. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.