star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagybánhegyes

  • 2 001 m²

    telek

Vételár:

5,4 millió Ft

Eladó földterület Nagybánhegyes

  • 2 001 m² telek

  • Eladó földterület Nagybánhegyes


Ár:

5 400 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

2001 m2-es telek eladó önálló birtok, üzleti vállalkozás kialakítására, vagy gazdálkodásra, csendes vidéki környezetben

Termálfürdő mellett helyezkedik el. A fürdőbe látogató vendégek fogadására és szálláshely kialakítására is ideális terület.

350 m2 térkővel van ellátva, mely a telek vonalát ívesen követi, valamint van kialakított hely mobilház elhelyezésére, A fotón még látható előtetőt leszerelik.
Víz, villany, szennyvízderítő kialakítva.

Közeli települések Orosháza, Mezőkovácsháza és Mezőhegyes, mely utóbbi településen található a híres Ménesbirtok, mely kiváló turisztikai célpont.
Az ingatlan vételára nagyon kedvező, mindössze 5.400.000Ft


Elhelyezkedés

Nagybánhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6503153


+36 70

Ingatlannet kód: NET6503153

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 001 m². A telek ára 5,4 millió Ft, négyzetméter ára 2 699 Ft. Az ingatlant Bakota Erzsébet referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503153. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagybánhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.