star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagygörbő

  • 336 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 10 951 m²

    telek

Vételár:

58,46 millió Ft

Eladó földterület Nagygörbő

  • 336 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 10 951 m² telek

  • Eladó földterület Nagygörbő

  • 336m²


Ár:

58 468 500 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagygörbői Családi Gazdálkodásra Alkalmas Birtok Eladó!NAGYGÖRBŐI BIRTOK jellemzői:Balaton vonzáskörzetében, Nagygörbő belterületén csodás környezetben eladó egy 10.951 m2 alapterületű, a tulajdoni lapon kivett majorként szereplő ingatlan egy 336 m2-es, jó állapotú vegyes, kő és téglafalazatú épülettel és egy 457 m2-es szintén jó állapotú tégla építésű istállóval- mindkét épület cseréppel fedett, jó állapotú, a lakóingatlan tetőtere beépíthető, betonozott födémmel rendelkezik- az ingatlan tovább bővíthető, igényeknek megfelelően átalakítható, korábban üzemként, illetve munkásszállóként funkcionált- közművek közül víz, villany mindkét épületben elérhető, gáz a lakóingatlanban bevezetésre került, csatorna derítővel megoldott- a fűtés az épületben gázkazánnal működik- mindkét épületben kialaításra került egy női és egy férfi mosdó blokk- a lakóépület részben alápincézett, pincéje boltíves - az egész terület körbekerített, gazdálkodás céljára kialakított, tökéletesen alkalmas állattartásra, vagy akár panziónak, lovardának, vendéglátó egységnek is - az udvaron állatok tartásához fúrt kút is rendelkezésre áll Kitűnő választás a Balaton közelében, befektetésre, vagy állandó lakhatásra, vállalkozás beindítására, de üzleti célra is tökéletesen hasznosítható183102575 számú ajánlatunkban rögzített 8201 m2 Külterületi Szántóval a terület nagysága tovább bővíthető!Kolléganőm, Horváth Ferencné díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Nagygörbő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6157173


+36 30

Ingatlannet kód: NET6157173

Az általad megtekintett eladó nagygörbői telek 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 336 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 951 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A telek ára 58,46 millió Ft, négyzetméter ára 174 013 Ft. Az ingatlant Varga Zsolt referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6157173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagygörbő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.