star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagykanizsa, Szabadhegy

  • 3 317 m²

    alapterület
  • 3 317 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó földterület Nagykanizsa, Szabadhegy

  • 3 317 m² alapterület
  • 3 317 m² telek

  • Eladó földterület Nagykanizsa, Szabadhegy

  • 3 317m²


Ár:

20 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagykanizsa Szabadhegyi városrészében vált eladóvá ez a 3317 m²-es dupla telek, mely teljes közművel már rendelkezik. A telek csendes utcában fekszik, könnyű megközelíthetőséggel és jó közlekedéssel. A lokáció teljesen zöld övezet, a telek alsó része pozitív kúttal rendelkezik, ideális körülményeket biztosítva Önnek és családjának ha építkezni szeretne. Az ingatlan 31% ban beépíthető, maximum engedélyezett homlokzati magaság 6m. A tulajdonos egy közel 350m2-es ház építési engedélyével rendelkező tervdokumentációt igényes esetén szíves továbbad az új tulajdonosnak. Ha Ön szeretne egy csendes utcában egy jó adottságokkal rendelkező telket mely már teljesen közművesített, akkor ez kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 csendes utca, jó közlekedés, zöld övezet
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Szabadhegy, Nagykanizsa Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6482743


+36 30

Ingatlannet kód: NET6482743


A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 317 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 317 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 6 030 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6482743. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.