star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Nagykovácsi

  • 1 883 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Nagykovácsi

  • 1 883 m² telek

  • Eladó földterület Nagykovácsi


Ár:

15 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Nagykovácsiban, külterületi sík 1884nm-es telek eladó, közel Remeteszőlőshöz, az Amerikai iskolával szemben. Volt gyümölcsös.
övezet: Mko-1
Hész:
4.Mezőgazdasági területek:
a)általános mezőgazdasági területekMá-1-3
b)korlátozott funkciójú mezőgazdasági területek Mko-1-3

50. Mezőgazdasági területek (Má) 60.§
(1) A közigazgatási területen található mezőgazdasági területek az elhelyezhető építmények szerint az alábbi övezetekre tagolódnak:
a)általános mezőgazdasági területek övezetei:Má,
b)korlátozott használatú mezőgazdasági terület övezetei:Mko.

(2)Mezőgazdasági területek övezeteiben lakóépületek nem helyezhetők el, ill. más rendeltetésű épületekben lakás nem alakítható ki.
(3)Mezőgazdasági területeken
a)épületet a közút tengelyétől számított 15 m-es, de a közterületi vagy magánúti telekhatártól legalább 10 m-es, az oldalsó és a hátsó telekhatároktól számított 5m-es sávban elhelyezni nem lehet,
b)külterületen általános esetben kerítés a földrészlet közterületi határvonalán, a térszerkezeti jelentőségű földutak mellett legalább 12 m-es szabályozási szélesség megtartásával, a földutak tengelyétől mért min. 6-6 m távolságra létesíthető,
c)terepszint alatti beépítés nem megengedett,
d)az épületek padlószintje az eredeti terephez képest 1,0 m-nél nagyobb mértékben nem emelhető ki,
e)lakókocsi, lakókonténer, egyéb mobil jellegű építmény a mezőgazdasági területeken még átmenetileg sem helyezhető el,
f)nyilvános illemhelyek nem helyezhetők el,
g)a mezőgazdasági létesítményeknél keletkező szennyvizet szennyvízcsatorna hálózaton kell elvezetni, vagy közműpótló zárt tározóban kell gyűjteni. A szennyvizet szennyvízszállító tartálykocsival kell eltávolítani és hatósági engedéllyel rendelkező gyűjtőhelyen kell leüríteni.
(4)Az övezeti előírások szerint be nem építhető mezőgazdasági terület övezetében meglévő beépítés esetén a földhivatali nyilvántartásban szereplő, valamint jogerős használatbavételi, illetve fennmaradási engedéllyel rendelkező épületek, építmények felújíthatók, jó karban tarthatók. Függőleges, illetve vízszintes irányú bővítésük, ill. épületbontás során újraépítésük nem engedélyezhető.
(5)Mezőgazdasági területek övezeteiben birtokközpont nem alakítható ki.

52. Mko jelű korlátozott használatú mezőgazdasági területek övezete
62.§Az Mko jelű korlátozott használatú mezőgazdasági területbe a táji-, természetvédelmi okokból érzékeny, védendő tájhasználatú mezőgazdasági területek tartoznak.
63.§(1)AzMko-1 jelű övezet részletes előírásai:
a)Az övezetben a kialakítható legkisebb telekterület:5000m².
b)Az övezetben nem helyezhető el olyan építmény, amely a jelenlegi állapotot rontja, a meglévő növényállományt, ökoszisztémákat és egyéb természeti képződményeket veszélyezteti, a tájkép jellegét megváltoztatja. A kialakult tájhasználatot megváltoztatni kizárólag a természeti állapothoz közelítés érdekében szabad.
c)Az övezetben épületek nem helyezhetők el.
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Nagykovácsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584843


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6584843

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 883 m². A mezőgazdasági ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 7 966 Ft. Az ingatlant Simon Tamás referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6584843. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.