star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pomáz

  • 961 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó földterület Pomáz

  • 961 m² telek

  • Eladó földterület Pomáz


Ár:

16 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó pomázi telek gyümölcsfákkal

Pomázon a Susnyár dűlőben kínálok megvételre egy 961 nm-es telket. MK övezeti besorolású, minősítése zártkert, kivett zártkerti művelés alól kivett terület.

Beépíthetősége 3%

A terület földútról, két utcáról is megközelíthető. A telken egy 25 nm-es könnyűszerkezetes, betonalappal rendelkező ház áll, 10 nm-es terasszal. A ház 2023 októberében belső felújításon esett át, amely a burkolatokat, padlószigetelést érintette, új konyha lett kialakítva.
Fűtése klímával megoldott.

Közművek: villany van, a vizet ásott kút biztosítja, gáz nincs ,csatorna nincs.

A telken három sor szőlő és kb. 30 darab ültetett gyümölcsfa található, szilva, barack, meggy, alma.

#agglomeráció, Pomáz, Szentendre közelében, kisház, gyümölcsös
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Pomáz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6609684


+36 70

Ingatlannet kód: NET6609684


A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 961 m². A telek ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 17 586 Ft, ami a pomázi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Spitzer Ágnes referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609684. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pomáz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.