star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Rábapatona

  • 2 204 m²

    alapterület

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó földterület Rábapatona

  • 2 204 m² alapterület

  • Eladó földterület Rábapatona

  • 2 204m²


Ár:

10 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Rábapatona újonnan nyíló utcájában egy 2204 nm-es belterületi építési telket, melynek utcafrontja 20,5 m szélességű, beépíthetősége 30 %.
Építeni a jobb oldalhatárra lehet, 5 m szélességű előkertet hagyva,
Az utcában bevezetésre kerültek a közművek, így ezek mindegyikére lehetséges a rácsatlakozás.
A telek mérete ikerház építését is lehetővé teszi.
A közelben megtalálható iskola, óvoda, élelmiszerbolt, kisállatbolt, tehát kijelenthetjük, hogy rendkívül frekventált elhelyezkedésű, mégis nagyon csendes és nyugalmas.
Rábapatona 18 km-re fekszik Győrtől, az M85-ös autóútnak köszönhetően nagyon gyorsan beérhetünk a megyeszékhelyre, de Sopron irányába is nagyban megkönnyíti a közlekedést. A tömegközlekedés is nagyon jó, a gyakran induló buszjáratok mellett van lehetőség vonattal is utazni.
Kiváló választás lehet ez a telek, egy csendes, új közegben letelepedni vágyó család számára vagy akár befektetésnek, hiszen nagyon jó lehetőségeket rejt magában.
Amennyiben szeretné megtekinteni élőben is, előzetes időpont egyeztetés után megmutatom.
Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Rábapatona


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619120


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619120

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 204 m². A telek ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 4 764 Ft. Az ingatlant Kozma Ádám referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619120. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Rábapatona ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.