star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ráckeve, Szulla

  • 525 m²

    telek

Vételár:

9,4 millió Ft

Eladó földterület Ráckeve, Szulla 1. kép

Eladó földterület Ráckeve, Szulla

  • 525 m² telek

  • Eladó földterület Ráckeve, Szulla


Ár:

9 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Hány százalékban beépíthető
30 %
Áram
Telken belül
Gáz
Nincs
Víz
Utcában
Csatorna
Utcában
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ez a telek egy kis utcában van, a város legszebb, viakolorral borított utcájából nyílik. Csendes, madárcsicsrgős hely, a Duna pár perc sétára van. A buszmegálló is közel van. Az utcában csak néhány állandó lakó van. A többi telken csak nyaralók vannak. A telek belterületté lett nyilvánítva már évek óta. A besorolása Lke 3.

A telken lett csinálva egy fúrt kút. Az áram a telken van, 3 fázisú villanyórával. Víz szerződés készült, de a ház építésekor lett volna az utcáról behozva. Csak az építkezés meghiúsult egyéb okokból. Gáz az utcában már nem fért el a többi közmű miatt. A csatorna is az utcában van.

Ez a telek nekem első látásra szerelem volt. De az életem más irányt vesz, ezért fájó szívvel, de eladnám annak, aki szintén imádná a hely varázsát.

Képeket szívesen küldök privátban.


Elhelyezkedés

2300, Ráckeve, Szulla, Mackó utca 9

Helyrajzi szám: 1230/2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6657292


Ingatlannet kód: 6657292

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 525 m². A telek ára 9,4 millió Ft, négyzetméter ára 17 905 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Rita Putnoki hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657292. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve, Szulla ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.