star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sarud

  • 1 618 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó földterület Sarud

  • 1 618 m² telek

  • Eladó földterület Sarud


Ár:

12 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

A beltér:

Sarudon, lakóházakkal és üdülő épületekkel teljesen kiépült környéken, aszfaltos utcában, 1618 nm alapterületű, 21,5 méter széles utcafronttal rendelkező, szabályos téglalap alakú, öszközművesíthető, építési telek eladó!

A telek elhelyezkedéséből adódóan, a beépítésére vonatkozó előírások figyelembe vételével (oldalhatáron álló beépítési mód), a felépítésre kerülő ház legfontosabb helyiségeit, kedvező módon, déli és keleti tájolással lehet kialakítani.
Az ingatlan övezeti besorolásához (Lf-1) tartozó beépítési szabályok figyelembevételével az összes építhető terület, EGY SZINTEN akár 485 nm is lehet.

A Tisza-tó négy medencéjéből, a Sarudi-medence rendelkezik az egybefüggő legnagyobb vízfelülettel, valamint engedélyezett a belső égésű motorral hajtott vízi járművek használata is.

Sarudon - az eladó telektől mindössze 2 kilométerre -, találjuk a Tisza-tó aktív- és ökoturisztikai központját, az ÉLMÉNYFALUT, ami egyszerre egy vízparti pihenőhely (homokos standdal), élményközpont (vízi játszótérrel és a szabadtéri trambulinparttal), szálláshely és vizitura központként (kajak, kenu, SUP, evezős hajó, sárkány hajó) is működik, így a vízi sportokat kedvelők illetve a nyugalomra és természeti kincsek felfedezésére vágyók is örömüket lelhetik a környékben.


Elhelyezkedés

Sarud


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581397


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


664 768 000 Ft

Sarud, Tisza-tó partja

  • Alapterület: 130 842m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581397

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 618 m². A telek ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 7 973 Ft, ami a sarudi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sarud ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.