star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Sárvár

  • 901 m²

    telek

Vételár:

12,75 millió Ft

Eladó földterület Sárvár

  • 901 m² telek

  • Eladó földterület Sárvár


Ár:

12 750 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Sárvár város Vas vármegye második legnagyobb települése és a Sárvári járás székhelye. Hegyközségi részén, a Sótonyi úton kínálok eladásra egy 901 m²-es belterületi építési telket, fekvéséből adódóan örökpanorámával az Alpokra. A telek beépíthetősége 30%, a megengedett építménymagasság 5,5 m. A telken található egy új építésű, hőszigetelt, szendvicspanel dupla garázs épület. Hörmann hőszigetelt motoros garázskapu, 4 db műanyag szigetelt bukó-nyíló ablak fix szúnyoghálóval és egy több ponton záródó szigetelt bejárati ajtó került beépítésre. Egy vizes blokk kiépítése is előkészítésre került, melyhez egy 10 m3 -es emésztő lett megépítve. Az épület alapterülete 36.5 m². Építkezés idejére akár kiváló lakhatást biztosít, későbbiekben pedig 2 gépkocsi tárolására alkalmas. Található még a területen egy szintén új építésű kerti szerszámtároló is, melynek mérete 2.5 x 3 m. Mindkét épület garanciális. Jelenleg a vízellátást egy fúrt kút biztosítja, de a víz bekötési tervek engedélyezve már rendelkezésre állnak.
A telek a Sótonyi útról rövid magánúton érhető el. A Sárvári gyógyfürdő 1 km-re található.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539386


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


399 000 000 Ft

9600, Sárvár, Kertváros, Szombathelyi utca

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539386

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 901 m². A telek ára 12,75 millió Ft, négyzetméter ára 14 151 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Ildikó referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.