star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Solymár

  • 1 602 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó földterület Solymár

  • 1 602 m² telek

  • Eladó földterület Solymár


Ár:

95 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Solymáron, Kakukkhegyen eladó 1602 m2-es, panorámás telek, bontandó felépítménnyel.
Az Ingatlan cím szerint a Hegy utcában található, de határos a Füves utcával is, méreténél és elhelyezkedésénél fogva osztható, akár 4 lakás is építhető rá.
Solymár nagyközség Pest megyében, a Pilisvörösvári járásban, a budapesti agglomerációban. Magyarország legnépesebb községe. A Kakukk hegy, Solymár II. kerülethez legközelebb eső része, a telek pont olyan távol van a főúttól, hogy annak zaja ne érjen el, de mégis egy rövid sétával elérhető a buszmegálló, bevásárlási lehetőség is. A környezet rendezett, szép házakkal beépített domboldal. Az utca enyhén lejtős, könnyen megközelíthető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését kérem, egyeztessünk egy időpontot a megtekintésére. Hitel- és biztosítás ügyintézésében is állunk rendelkezésre minden meglévő és jövőbeni Ügyfelünk számára, méghozzá teljesen ingyenesen, ráadásul az ország egyik legfelkészültebb Hitelügyintéző segítségével, így az sem akadály, ha a vételár nem áll rendelkezésre egy összegben (nem csak az Otthon Centrum kínálatában szereplő ingatlanokra).
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Solymár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547953


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547953

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
A telekről 23 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 602 m². A telek ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 59 301 Ft, ami a solymári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.