star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Som

  • 6 962 m²

    telek

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó földterület Som

  • 6 962 m² telek

  • Eladó földterület Som


Ár:

7 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a zártkerti ingatlant Somban.

A Balaton parttól 14 km-re helyezkedik el Som, ahol csendes területen fekszik az ingatlan, melynek mérete 6962 m2.
A település központjában megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges. A kerékpár útnak köszönhetően könnyedên elérhetőek a Balaton körüli települések.

Az aszfaltozott úttól 800 méterre fekszik ez az erdősor által védett sarok telek, mely részben földútról közelíthető meg. Művelési kötelezettség nincs, mivel korábban kivonták a művelési ág alól (nem kifüggesztés köteles) A területen található egy 15 m2 nagyságú felújítandó pince, 13 sor szőlő, mandula, szilva, alma, körte, dió, cseresznye, meggy, birs, füge és barack gyümölcsfák.

A terület jelenleg is folyamatosan karbantartott, rendezett.

Az ingatlanba a villany bevezetésre került, víz jelenleg nincs a területen, viszont egy kutat bármikor lehet fúrni.

Azonnal megvásárolható és birtokba vehető
1/1-es tulajdonú
Tehermentes ingatlan

Amennyiben a LIDO HOME által kínált SOMI ZÁRTKERT, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Som


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596588


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596588

A mezőgazdasági ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 962 m². A mezőgazdasági ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 135 Ft. Az ingatlant Murguly Regina referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596588. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Som ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.