star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szőlősgyörök

  • 1 255 m²

    telek

Vételár:

8 millió Ft

Eladó földterület Szőlősgyörök

  • 1 255 m² telek

  • Eladó földterület Szőlősgyörök


Ár:

8 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME BALATONBOGLÁRI ingatlanirodája eladásra kínálja Balatontól alig több, mint 8 km távolságban található belterületi építési telkét.
A Szőlősgyörökben lévő telek jellemzői:
- 1255 m2 -es belterületi telek
- utcafronti oldala 10 m, hossza 125 m

- Csatorna, víz, villany, gáz a telek előtt
- csendes, rendezett utcában, kertvárosias lakóövezetben található

- az ingatlan kivett beépítetlen terület, Lf 1 (falusias lakóövezet) besorolású, max 30% beépíthetőség, max 4,5 m magas épület húzható fel rá, oldalhatáros beépíthetőséggel (700 m2 minimum telekméret)

Mivel a szomszédos 942 m2-es telek is irodánk kínálatában szerepel együttes megvásárlása esetén közel 17 m utcafronti oldallal rendelkező terület kerülhet birtokába, ami összesen 2197 m2 területű.

Ha Ön hangulatos, csendes zöldövezetben, egy igazi kis ékszerdobozban és a Balaton közelében szeretné családi házát, vagy nyaralóját felépíteni akkor megtalálta az Önnek legideálisabb helyet.
Amennyiben a LIDO HOME BALATONBOGLÁRI Ingatlaniroda által kínált SZŐLŐSGYÖRÖKBEN található telek, vagy bármely a kínálatunkban található, egyéb INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Szőlősgyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6537309


+36 70

Ingatlannet kód: NET6537309

A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 255 m². A telek ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 6 375 Ft, ami a szőlősgyöröki átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Vígh Mária referens a Lido Home Balatonboglár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6537309. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szőlősgyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.