star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tagyon

  • 3 813 m²

    alapterület

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó földterület Tagyon

  • 3 813 m² alapterület

  • Eladó földterület Tagyon

  • 3 813m²


Ár:

49 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Balatontól és Zánkától 3 perc autóútra, Tagyon és a Hegyestű között, a domboldalon eladóvá vált egy BALATONI és NIVEGY-VÖLGYI panorámás felújítandó/bontandó présház kis telekkel és mellette egy gyönyörű szőlővel.

A telek magas fekvésének és déli lejtésének köszönhetően kiváló adottságú a szőlő termesztéshez, valamint szép panorámát és hangulatot ad a leendő tulajdonosának. A környezetét a hasonló adottságú egyre szebb és nevesebb szőlőbirtokok és présházak határozzák meg és emelik a térség értékét, hangulatát.
A meglevő pince mellett TOVÁBBI 1 ÉPÜLET ÉPÍTHETŐ, max 100 nm-es alapterülettel.

Az ingatlanról a valósághűbb megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekinheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Főbb adatok:
✅ 2 hrsz, a szőlő 3381 nm, a házhoz tartozó telek udvarnak minősül és 432 nm
✅ Zártkerti, Mk2 besorolású ingatlan
✅ a szőlő 3%-ban ÉPÍTHETŐ, (a szőlőtelepítés már megoldott), max 4 m magasságig
✅ a présház KIVETT gazdasági épület, udvar
✅ bruttó 60nm-es alapterület, alatta jelenleg használaton kívüli pince
✅ felújítás/ bontás/ átépítés szükséges
✅ átépítés esetén a 60cm vastag falak helyett korszerűbb technológiával a hasznos belső terek nyerhetők
✅ a tetőtér felújításával és beépítésével további helységekkel bővíthető az épület.
✅ VILLANY bevezetve (380V )
✅ VÍZ bevezethető
✅ Betonúton megközelíthető
✅ CSENDES helyen található
✅ AZONNAL birtokba vehető

Amennyiben szeretne egy igazán különleges helyen élni, vagy nyaralni, úgy ezt az ingatlant érdemes megnéznie, valamint további környékbeli ingatlankínálatunkról tájékozódni.

További kérdések esetén keressen elérhetőségeimen, vagy lépjen be irodánkba (FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság utca 6. Utcafront, az Ügyvédi Iroda mellett)

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Tagyon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477711


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477711

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 813 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 13 087 Ft. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tagyon ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.