star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tamási

  • 442 m²

    telek

Vételár:

7,85 millió Ft

Eladó földterület Tamási

  • 442 m² telek

  • Eladó földterület Tamási


Ár:

7 858 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Tamásiban egy csendes, nyugodt helyen lévő, ideális méretű építési telek, üdülőövezeti részen.

Víz, villany bevezetve. Utca aszfaltozott, rendezett környéken, környezetében jó állapotú épületekkel, szép kilátással a környező dombokra. Strand pár perc sétányira!
Utcafrontja 18 méter széles.

Övezeti besorolás: Lke-5

Beépíthetőség 30 %, 5,5 m építménymagassággal.

(1) Lke-1, Lke-2, Lke-3 Lke-4 és Lke-5 jelű, kertvárosias lakóterületen az OTÉK 13. § és 10. § (2), (3) bekezdéseinek előírásait figyelembe véve az alábbi épületek és létesítmények helyezhetők el: a) legfeljebb négylakásos lakóépület, b) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, c) egyházi, igazgatási, oktatási, egészségügyi, szociális épület, d) sportépítmény, e) a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró kézműipari épület, f) szálláshely szolgáltató épület, g) gépjárműtároló. A területen nem helyezhetők el üzemanyagtöltők és egyéb gazdasági építmények.

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Tamási


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649362


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649362

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 442 m². A telek ára 7,85 millió Ft, négyzetméter ára 17 778 Ft, ami a tamási átlaghoz képest 75%-kal magasabb. Az ingatlant Göcsei Gergő referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649362. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tamási ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.