star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tormafölde

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 14 000 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó földterület Tormafölde

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 14 000 m² telek

  • Eladó földterület Tormafölde

  • 52m²


Ár:

16 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő,

Eladóvá vált Tormaföldén, a Szent János hegyen, ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan és a hozzá tartozó 14000 nm terület.

A ház 1937-ben épület. Állapota kiváló korához képest. Víz és villany megtalálható az ingatlanba, fürdőszoba nem lett kialakítva, ez már az új tulajdonosra vár. Jelenleg egy présház+ konyha rész, egy szoba és egy tároló részből áll az ingatlan. Az épület egy része alatt egy gyönyörű 14 nm boltíves, tégla pince van, ami nemespenésszel tarkított, mai napig isteni finom borok találhatóak benne. A házhoz egy 14 nm szép kis tornácos rész is kapcsolódik.

A területen közel 100 termő gyümölcsfa van. A terület végén pedig gyönyörű akácos erdő található, mára már 25 éves fákkal beültetve. Mindezek mellett, egy gyönyörű panoráma tárul elénk, ahol a kerti munkák után érdemes egy kis pihenőre megállni.

Az ingatlan zártkert besorolású, kifüggesztés köteles. Per és teher mentes.
Azok figyelmébe ajánlom akik szeretnek vagy most szeretnének elkezdeni gazdálkodni, szeretik a csendet. Kisebb átalakítással állandó lakhatásra is alkalmas lehet az ingatlan.

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, közeli belváros, terasz, pince, zöld övezet, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Tormafölde, Tormafölde


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629679


+36 30

Ingatlannet kód: NET6629679

Az általad megtekintett eladó tormföldi (Tormafölde) telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 14 000 m². További jellemzői: az építés éve 1937. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 307 692 Ft. Az ingatlant Szűcs Fanni referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629679. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tormafölde ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.