star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Váchartyán

  • 57 938 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó földterület Váchartyán

  • 57 938 m² telek

  • Eladó földterület Váchartyán


Ár:

12 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kisnémedi és Váchartyán határában egy egyedülálló lehetőség várja azokat, akik értékelik a természetet és a csendet. Közel 6 hektár (57.938 m2) 36,5 Ak értékű erdő terület, melyet jól járható földút szel át, a főútról könnyen megközelíthető. Távol a város zajától, mégis 20 perc alatt elérhető Budapest. A több helyről panorámás terület romantikus bájjal rendelkezik, melynek szomszédságában gondozott szántóföldek és erdőrészek váltakoznak. A területen megbúvó két tisztás kiváló lehetőséget kínál méhészkedésre, melyhez fémkonténerek állnak rendelkezésre. A fák között sétálva, a kb. 20 méter magas fenyők és a 50 éves csertölgyek lenyűgöző látványában gyönyörködhetünk, melyet csak fokoz a terület panorámája, ahol a környéken lévő települések, Vác és Budapest tárul elénk. Az erdő vadászlessekkel is felszerelt, így a vadászat szerelmesei számára is ideális. A területen már 10 éve nem történt tisztítás, így az új tulajdonosnak azonnali bevételi forrást jelenthet a kidőlt fák összegyűjtése, miközben az erdő szépségét és állapotát is javítja. Ez a különleges darab nem pusztán egy ingatlan, hanem egy életforma lehetőségét kínálja az új tulajdonosnak, egy olyan életformaét, melyet a természet szeretete és a csend iránti vágy határoz meg.

További kérdéseivel vagy megtekintési szándékával keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Váchartyán, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656162


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656162

A mezőgazdasági ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 57 938 m². A mezőgazdasági ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 216 Ft. Az ingatlant Dr. Delcsev Gabriella referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656162. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Váchartyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.