star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Várpalota

  • 630 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó földterület Várpalota

  • 630 m² telek

  • Eladó földterület Várpalota


Ár:

21 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Várpalota csendes, lakóövezetében a belvároshoz közel, 630 nm-es telek bontandó épülettel eladó!
A telek a Kálvári városrészben található, szép panorámával rendelkezik. A telken egy elhanyagolt, két szobás téglaház és garázs kapott helyet. Az épület erősen felújítandó, cseréptetővel, téglafalazattal készült a 60-as években. Fűtése nincs.
A telek elhelyezkedésénél fogva és, mert Várpalotán nincs ill. kevés az építési telek így egy gyöngyszeme lehet építési telekre vágyoknak.
Az épület rendelkezik víz és villanyvezetékekkel, a csatorna rákötési lehetőség a telken belül, gázvezeték a kerítés vonalában található.

Építkezni vágyók figyelmébe ajánlom a jó elhelyezkedés és kedvező ára miatt.
A városközpont, boltok, buszmegálló autóval néhány percre, gyalog 10 percre található.
Építési szándék esetén a banki CSOK+ lehetőség adott. Banki hiteltanácsadást és teljes ügyintézést az irodánk díjmentesen vállalja.

Időpontegyeztetés szükséges az ingatlan megtekintéséhez.

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Várpalota


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641870


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641870


A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 630 m². A telek ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 33 333 Ft, ami a várpalotai átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Domokos Viktória referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641870. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Várpalota ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.