star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XVI. kerület

  • 720 m²

    telek

Vételár:

3,7 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XVI. kerület

  • 720 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XVI. kerület


Ár:

3 700 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetésre vagy kertészkedésre ajánlok egy osztatlan közös tulajdonban lévő 720 m2-es telekrészt.
A telek teljes nagysága 1440 m2. Besorolását tekintve művelés ágból ki van vonva, jelenleg a tulajdoni lapon zártkertként van nyilvántartva. Az Önkormányzat rendelete szerint közjóléti erdőterületként van meghatározva. Az ingatlan XVI. ker. Cinkota alsón helyezkedik el.
Amennyiben további kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, kérem, hívjon bizalommal.

A környékről:

Üdülő


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Oportó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6544481


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 720 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 3,7 millió Ft, négyzetméter ára 5 139 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 87%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Puruczki István referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6544481. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.