star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XXII. kerület

  • 482 m²

    telek

Vételár:

77,5 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XXII. kerület

  • 482 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XXII. kerület


Ár:

77 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy építési telek a XXII. kerületben, Rózsavölgy tetején. A telek 30 méter széles, sík terepen fekszik, bekerített, déli fekvésű, és összesen 482 négyzetméter területű. Beépíthetősége 20%, és övezeti besorolása Lke-3/BF/2. A víz, villany és csatorna csatlakozási pontja néhány méterre található a telek előtt.

A környezet elegáns és rendezett, több új építésű ingatlan található a közelben. Az utca burkolt, csendes és nyugodt, ideális otthoni környezetet kínál.

A telek kiválóan megközelíthető, mivel közel helyezkedik el a főútvonalhoz. könnyen elérhető a Balatoni útról és Nagytétény felől is. Több buszjárat is közlekedik a közelben, és 10 perc alatt eljuthatunk a Kelenföldi pályaudvarhoz (4-es metróval). Emellett a P+R parkoló is a közelben található, valamint könnyen elérhetőek az M0, M1 és M7 autópályák, valamint a 6-os út.

A környéken számos bevásárlási lehetőség is adott, mint például a Lidl, Aldi, Spar, vagy a rövid autóútra fekvő Campona bevásárlóközpont. Emellett rendelkezésre áll óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő és gyógyszertár is. Ez az egyetlen üres telek az utcában, így kivételes lehetőség egy új otthon vagy ingatlan építéséhez.


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648494


Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései
A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 482 m². A telek ára 77,5 millió Ft, négyzetméter ára 160 788 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Könczölné Nagy Veronika Ágnes referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648494. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.