star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg, Ola

  • 307 m²

    telek

Vételár:

15 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg, Ola

  • 307 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg, Ola


Ár:

15 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #168761 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI TELEK.

Eladásra kínálunk egy belváros közeli építési telket Zalaegerszeg Ola városrészében, gyalogosan mindössze pár percre Zalaegerszeg központjától. Ez a 307 négyzetméteres belterületi telek kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen családi házak ölelésében nyugodt környezetben található. A telek két utcából, két irányból is megközelíthető! 

A telek Lk-1-es kisvárosias lakó övezetű besorolás,  zárt sorolású 50%-os beépítésű belterületi telek. Kisvárosias lakóövezet lakóépületek, a lakosságot szolgáló, környezetre jelentős hatást nem gyakorló kereskedelmi, szolgáltató kereskedelmi hitéleti, nevelési, oktatási egészségügyi, szociális, kulturális, munkásszállás kivételével, szállás jellegű építmények elhelyezésére szolgál. A lakóövezetben elhelyezhető telkenként legfeljebb 4 lakás. Az övezetben elhelyezhető lakó rendeltetésen kívüli épületek építési előírásait a helyi építési szabályzatban megtalálhatók.

A telek azonnal névre írható, lehetőség van egy vagy akár több épület felépítésére. Az ingatlanon víz beállás is megtalálható, így ez nem jelent gondot az esetleges építkezés során. Emellett  gáz és szennyvíz is a telken található, így a közművek könnyen elérhetőek.

A telek egy barátságos utcában az utolsó beépítetlen telek, kitűnő megközelítéssel, végig aszfaltos úton illetve gyalogos járdán megközelíthető, igényes családi házak ölelésében, ezáltal rendkívül csendes és nyugodt életteret lehet elérni!! 

A telek nemcsak lakóház építésére hanem akár garázsok, kis helyigényű vállalkozás orvosi rendelő és egyebekre is kiválóan alkalmas lehet elhelyezkedése, kialakítása, belvároshoz közeli elérhetősége miatt. A terület lehetőséget ad a saját kis kert kialakítására, zöldség- és gyümölcs termesztésre, hobbitevékenységre is.

A környezet szép kelet-nyugati tájolással helyijárattal is könnyen megközelíthető  Zalaegerszeg olai városrészben. A környék gondozott és szépen rendezett, barátságos szomszédok, ideális hely a lakhatásra, pihenésre és a kikapcsolódásra. A telekre megépített lakóház közel helyezkedne el a városhoz, így könnyen elérhetőek az összes elvárt szolgáltatás és kényelem.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját álomházát építse meg egy csodás családi házas nyugodt környezetben a Zalaegerszeg kedvelt városrészében. Várjuk érdeklődését és szívesen segítünk további információval.

Ha egy hangulatos gyalogosan könnyen megközelíthető belváros közeli, telket keres, ahova megépítheti az álmai házát, amely békés környezetben található, mégis közel a városhoz, akkor ez az ingatlan a tökéletes választás. Az ár irányár, ha érdekli ez az ingatlan, hívjon a 30-9497085-ös telefonszámon.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI TELEK, vagy bármely más TELEK és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168761

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TELEK VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Ola


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656604


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656604

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 307 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A telek ára 15 millió Ft, négyzetméter ára 48 860 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 91%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656604. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Ola ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.