star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 73 m²

    alapterület
  • 4 270 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 73 m² alapterület
  • 4 270 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 73m²


Ár:

14 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó Zalaegerszeg nyugodt, csendes, meghitt környezetében Csács Kápolnahegyen egy jó állapotú zártkerti pinceépület!
A Kápolnahegy erdei panorámával rendelkező részén elhelyezkedő ingatlan köves úton megközelíthető Csács településrész felől. A belváros, illetve üzletek is autóval 10 perc alatt elérhetőek.
A pihenésre illetve a gazdasági épületnek használt két szint jól elkülönül. A magasföldszinten egy nagy szoba, nappali, konyha, zuhanyzó, erkély és terasz található, míg a pinceszinten borospince, nyárikonyha és WC került kialakításra. A felső szinten az étkező-nappalin keresztül jutunk el a nagy szobához, a zuhanyzóhoz, illetve a konyhához. Az erkélyről panorámás kilátás nyílik a környező erdőkre. Az épület azonnali használatra is alkalmas, de tetszés szerint felújítható, alakítható illetve a területnagyság további bővítésére is jelentős lehetőséget biztosít .A fűtés fatüzeléssel kis kályhával illetve két sparhelt segítségével biztosított. A zuhanyzó illetve a csapok meleg víz ellátása kis méretű kazán segítségével lett megoldva.. Az ingatlanba az áram és a víz be van vezetve, csatorna és gáz a térségben jelenleg nem elérhető. Vízgyűjtő ciszterna és melléképületek is találhatóak a területen.
A terület összesen 4270 m2, amelyen ugyan jelentős kiterjedésű kordonos szőlőültetvény, illetve több gyümölcsfa is található, azonban a művelésből kivett a terület így kifüggesztésre nem kötelezett..Lakóhelyként és nyaralóként egyaránt remek lehetőség, kertészkedni, gazdálkodni vágyóknak is ajánlott.
További információkért, megtekintéshez keressen bizalommal! Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632807


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632807

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

A mezőgazdasági ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 270 m². A mezőgazdasági ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 204 110 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 98%-kal magasabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632807. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.