star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Kaposvár, Belváros

  • 13 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

4,39 millió Ft

Eladó garázs Kaposvár, Belváros

  • 13 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó garázs Kaposvár, Belváros

  • 13m²


Ár:

4 390 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Kaposváron, a Hunyadi utcában, a garázssoron kínáljuk megvételre ezt az önálló garázst. Alapterülete 13 m2, jól megközelíthető, kényelmesen parkolható. Saját célra is, befektetésnek is egyaránt jó. Saját helyrajzi száma van.


Elhelyezkedés

Kaposvár, Belváros, Hunyadi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621523


Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621523

Ház Gergely András

Ház Gergely András

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Kaposvár, belvárosi (Hunyadi utca) garázs 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A garázsról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 13 m². A garázs ára 4,39 millió Ft, négyzetméter ára 337 692 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Förgeteg Melitta referens a Ház Gergely András irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621523. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.