star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Miskolc, Selyemrét

  • 20 m²

    alapterület

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó garázs Miskolc, Selyemrét

  • 20 m² alapterület

  • Eladó garázs Miskolc, Selyemrét

  • 20m²


Ár:

5 500 000 Ft

Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Miskolc Selyemrét városrész parkos részén, egy 20 m2 alapterületű betonból épült teljesen felújított garázs eladó! A tető szigetelése új! A garázs saját tulajdonú, az alapterület és az utak tulajdoni hányada is meg lett vásárolva, telekkönyve bevezetve!
A garázs üres állapotú!

Amennyiben több információra van szüksége, kérem keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Miskolc, Selyemrét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621918


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621918


A garázsról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A garázs ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 275 000 Ft. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621918. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Selyemrét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.