star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Monor

  • 20 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

6,4 millió Ft

Eladó garázs Monor

  • 20 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó garázs Monor

  • 20m²


Ár:

6 400 000 Ft

Ingatlan állapota
új építésű
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

A CasaNetWork Ingatlanhálózat eladásra kínálja a 174601752  ID számú GARÁZST Monoron.Az eladó ingatlan az Ady Endre utcában helyezkedik el, egy zárt udvarban ahová egy elektromos kapun keresztül jutunk be a területre. A garázs alapterülete tulajdoni lap szerint 20 nm. Villanybekötéssel nem rendelkezik jelenleg az ingatlan, annak visszaállítása igény szerint az új tulajdonos feladata lesz. Beton aljzattal rendelkezik, és egy szerelő akna is helyet kapott. Teteőfedés anyaga pala.Az eladó ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett. Elővásárlási jog nem áll fenn.Amennyiben a 174601752 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált GARÁZS,  vagy bármely a kínálatunkban található LAKÁS, HÁZ, TELEK felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Monor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643072


Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643072

Horváthné Monori Rita

Horváthné Monori Rita

Ingatlanreferens további ingatlanjai
CasaNetWork Cegléd

CasaNetWork Cegléd

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó monori garázs 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A garázsról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A garázs ára 6,4 millió Ft, négyzetméter ára 320 000 Ft. Az ingatlant Horváthné Monori Rita referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643072. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Monor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.