star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abádszalók

  • 242 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 070 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Abádszalók

  • 242 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 070 m² telek

  • Eladó ház Abádszalók

  • 242m²


Ár:

37 500 000 Ft

Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Abádszalókon, központi elhelyezkedéssel, egy igazán sok lehetőséget rejtő, kiváló ingatlant, mely beton alappal, téglából épült, cserép fedéssel.
Az épületbe 3 különálló bejáraton keresztül juthatunk be, a középső ajtó előtt egy 48 m2-s fedett terasz helyezkedik el. A telek teljes mérete 1070 m2, az ingatlan hasznos alapterülete 242.78 m2.
Az épületben 3 fázisú villamos rendszer került kialakításra, fűtési rendszere elektromos panelekkel megoldott.
Az épület minden helysége járólappal van leburkolva.
Az ingatlan kiváló lehetőséget biztosít akár 3-4 különálló lakrész kialakítására ( ezt a jelenlegi tulajdonosok már el is kezdték), vagy bármilyen vendéglátóipari egység működtetésére. Az épület beton födémmel rendelkezik, ennek köszönhetően még egy szint ráépítése is lehetséges, így akár társasházként, akár apartmanként is üzemeltethető.
Az ingatlantól gyalogosan mindössze 500 m-re található a páratlan Tisza-tó, mely milliónyi lehetőséget és szépséget rejt az év minden szakában. Tavasztól-őszig turisták ezrei keresik fel a települést, az idegenforgalom jelentős ebben az időszakban. A térség számos infrastrukturális fejlesztésen van már túl, a következő években ez folytatódni fog.
Balatoni ingatlan (Balatonfűzfő leginkább) csere is szóba jöhet értékegyeztetéssel.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és a benne rejlő lehetőségek, kérem keressen bátran!
Ha hitelre van szüksége a vételhez, ebben is tudunk segíteni.
Látványterv videó: https://youtu.be/oCmDEAqXhR8

Tisztelettel:
Tóth Krisztián
06-30/618-9927


Elhelyezkedés

Abádszalók


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621597


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6621597

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó abádszalóki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 242 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 070 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 154 959 Ft, ami az abádszalóki átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Krisztián referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abádszalók ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.