star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abaújkér

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

8,7 millió Ft

Eladó ház Abaújkér

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Abaújkér

  • 65m²


Ár:

8 700 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Családi ház eladó kis családnak vagy nyaralónak alkalmi áron Abaújkérben
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Gönci járásában Abaújkér község szélén eladóvá vált egy 65,5 m2 hasznos alapterületű, körülkerített, kicsi telekkel, garázzsal rendelkező, 2 szobás, kőből épült, palával fedett ingatlan.
Az ingatlan rendezett, festés után azonnal költözhető állapotban van.
Az ingatlan előtt állva fantasztikus panoráma tárul elénk! Szinte végig láthatóak a Zemplén-hegység hegyei. Csodálatos látvány!
Apró teraszáról egyetlen bejáraton keresztül juthatunk be az ingatlanba. Közvetlenül a bejárat után egy légtérben található a konyha a nappalival. Mindössze egy pult választja el a két teret egymástól. A nappaliból nyílik a két szoba. A konyhából a fürdőszoba és a spajz. Az udvar zárt. A garázs az út felől közelíthető meg autóval, de az udvar felé is átjárható.
Az étkező és a vizesblokk járólappal fedett, a nappali és a kisebbik szoba parkettás, a nagyobbik szobában laminált parketta található. A ház gerendás, felette szigetelés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. Télen az ingatlant gázkazán fűti fel, minimális költséggel.
Az ingatlan alkalmas mindennapi használatra, azonban nyaralóként is kiválóan hasznosítható.
Abaújkér község az Észak-Magyarország régióban, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Gönci járásban található. Csendes falucska, csodálatos kilátással a Zempléni hegyekre.
Gyönyörű, ahogy minden reggel kibukkan a nap a hegyek közül és beteríti sugaraival a környéket.
Nézzük meg együtt! 70-943-10-18
Helyiséglista:
Konyha: 14,98 m2
Fürdőszoba: 5,06 m2
Spajz: 2,61 m2
Nappali: 13,27 m2
Szoba 1.: 8,12 m2
Szoba 2.: 21,46 m2


Elhelyezkedés

Abaújkér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613896


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613896

Az általad megtekintett eladó abaújkéri családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 8,7 millió Ft, négyzetméter ára 133 846 Ft, ami az abaújkéri átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abaújkér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.