star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abda

  • 183 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 827 m²

    telek

Vételár:

99,8 millió Ft

Eladó ház Abda

  • 183 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 827 m² telek

  • Eladó ház Abda

  • 183m²


Ár:

99 800 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagycsaládosoknak, több generációnak kiváló lehetőség!
Győrtől 8 km-re, Abdán található ez a külsőleg és belsőleg egyaránt remek ingatlan. Egy csendes, ám mégis frekventált környéken helyezkedik el ez a 2 szintes, 183 m2 alapterületű, igényesen megépített családi ház. Az otthon kényelmes terekkel, 2 nappalival, 4 szobával és 2 fürdővel rendelkezik, mely akár 6 szobássá is átalakítható. A hatalmas konyha impozáns, gépesített pulttal várja a főzni vágyókat. Számtalan kiszolgáló helyiség, mint pl. háztartási helyiség, kamra, tároló, wellness, garázs segíti a hétköznapok kényelmét, a pihenést terasz, erkély és egy parkosított udvar biztosítja. A házban mindenütt modern, elegáns burkolatok borítják a helyiségeket, a sok ablakon át a napfény egész nap utat talál magának.A kellemes közérzetről és a praktikumról számos kiegészítő gondoskodik. A helyiségek redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak, a radiátoros fűtést kombi gázkazán vezérli, Az ingatlan ipari árammal, 10 cm-es hőszigeteléssel, klímával, riasztóval rendelkezik. A motoros garázskapu, valamint az úszókapu gombnyomásra működik, az udvaron fúrt kút található és kutyakennel várja a leendő gazdáját.
Abda egy közel 3.400 fős község Győr közvetlen vonzáskörzetében, gépkocsival az 1-es főútról könnyen megközelíthető, de a vonat és buszközlekedés is kiváló. Az infrastruktúrában egyre fejlődő községben megtalálható: általános iskola, óvoda és bölcsőde, művelődési ház, könyvtár, egészségház, posta, bank, több vendéglátó és szállásadó hely valamint élelmiszer és egyéb üzletek.
Az ingatlan előzetes egyeztetést követően megtekinthető, amennyiben felkeltette az érdeklődését, keressen bátran!A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Esetleg babaváró hitelben gondolkodik? Hitelcentrumunk díjmentes/bankfüggetlen pénzügyi ügyintézéssel várja ügyfeleit, a szerződés aláírásától a kiutalásig.

Referencia szám: HZ089121-IN


Elhelyezkedés

Abda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578275


+36 20

Ingatlannet kód: NET6578275

Az általad megtekintett eladó abdai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 827 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 99,8 millió Ft, négyzetméter ára 545 355 Ft, ami az abdai átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.