star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Adony

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 665 m²

    telek

Vételár:

9,5 millió Ft

Eladó ház Adony

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 665 m² telek

  • Eladó ház Adony

  • 30m²


Ár:

9 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Csendes környéken a nyaralóhoz aszfaltos út vezetAdonyban a domboldalon eladó egy 800 m2-es telken épült 30 m2-es felsőtér beépítéssel és ott lakásra is kialakítható, bővítésre alkalmas kétszintes zárt kerti ingatlan, melyet 1980-as években emeltek a Rác-hegy lankáin. A tégla épület betonozott alappal, lépcsővel gazdagítja az ingatlan értékét. A ház dél-keleti oldalán közel 15 m2-es fedett terasz található. A kertből kellemes a látvány a Duna völgyre és szomszédos területekre, melyet a képek is megerősítenek. Az épületbe bevezetve a villany és ásott kútról van a víz, az emésztő bekötése folyamatban, fűtése kályhával és elektromosan megoldott. Ez az otthon alul három helyiséggel megtervezett, funkcionális, fent bővíthető a meglévő szoba, rusztikus, hangulatos konyha és befejezésre váró fürdőszoba várja a pihenni vágyókat. A vételár az ingatlan teljes felszerelésével, berendezésével együtt értendő, azaz a tulajdonos csak néhány dolgot visz magával. A birtok szőlővel és gyümölcsfákkal gazdagított, a ház körüli terület is szépen rendbe hozható. Közelben a falu, nyugalom és csend van, és aszfaltos út vezet végig. Nyaralónak remek hely, vagy ott lakásra is alkalmassá tehető. Az ingatlan felújítandó. A telken kocsi beálló kialakítható.VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS INGYENES!
Érdeklődni Kardos Zsolt 06704262629


Elhelyezkedés

Adony, Magyar utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603231


+36 70

Ingatlannet kód: NET6603231

Az általad megtekintett eladó adonyi (Magyar utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 665 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 9,5 millió Ft, négyzetméter ára 316 667 Ft, ami az adonyi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kardos Zsolt referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603231. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Adony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.