star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alattyán

  • 94 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 775 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Alattyán

  • 94 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 775 m² telek

  • Eladó ház Alattyán

  • 94m²


Ár:

34 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladó Jász-Nagykun-Szolnok megyében Alattyánon, Jászberénytől autóval 15 percre, Budapesttől autóval 1 órára egy 775 m2 telken lévő 158 m2-es családi ház!

A tulajdonosok a beton alapon szilikát falazatú kétszintes házat maguknak építették 1985-ben. Mint a külső, mind a belső állapota kiváló, egyből költözhető. Az ingatlan 5 szobás, tartozik hozzá egy konyha, 2 fürdőszoba és elöl-hátul egy-egy terasz. A nyílászárókat néhány éve műanyagra cserélték 2 rétegű üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel mindegyik rendelkezik.
Az alsó és felső szint külön-külön lakható, az emeleten igény szerint 31,5 m2 beépíthető terület van, itt klímát is beszereltek. A fűtést gázkonvektorok adják. Méretéhez képest kicsi a rezsi a korszerű szigetelés és nyílászárók miatt. Önálló fedett garázs is van az udvaron.

A tetőszerkezet is felújításon esett át cserepezése is megtörtént 2016-ban. 2022-ben új, beépített konyhabútor gépek/ villanysütő, mosogatógép/ kerültek beépítésre. A villanyhálózat átvezetékelése is megtörtént.

A központ 5 perc sétára található.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióval, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Alattyán


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627886


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627886

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alattyáni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 775 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 372 234 Ft, ami az alattyáni átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Kis Katalin referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627886. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alattyán ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.