star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alsóújlak

  • 110 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 292 m²

    telek

Vételár:

29,5 millió Ft

Eladó ház Alsóújlak

  • 110 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 292 m² telek

  • Eladó ház Alsóújlak

  • 110m²


Ár:

29 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

„Csendben, kényelemben” Alsóújlakon

Alsóújlakon, a 8-as főúttal párhuzamos csendes utcában a 110 nm-es családi ház 2 292 nm –es művelt telekkel eladó
.
A ház masszív tégla falazattal készült. Az utcafonton 2 keleti fekvésű tágas hálószoba található, amelyeket a kis teraszról nyíló előszobából közelíthetünk meg, ez étkezőként is szolgál. Szintén az előszobából nyílik a fürdőszoba és a konyha is. A fürdőszobában található a cirkó gázkazán. A konyhához egy spajz is tartozik. A konyhából nyílik a kazánház, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. A házhoz hozzáépítettek egy nagyméretű garázst is. A fűtést radiátorokon keresztül cirkó gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható.

A házban a villamosvezetékeket felújították, hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapozott.

Az udvaron állattartásra alkalmas lekerített épületek találhatók. A telek szépen karbantartott, a házelőtti udvarrészen nyári pihenésre alkalmas terület került kialakításra. A ház utcafronti részén virágos előkert található.

A település közelében található Európa egyik legszebb arborétuma a Jeli Arborétum és Tájvédelmi körzet is.
A 8.számú főútra a háztól pár perc alatt ki lehet érni és Szombathely Veszprém könnyen megközelíthető.

Tekintse meg és kérjen részletesebb tájékoztatást!
Megtekinthetése előzetes telefonon történt egyeztetés alapján lehetséges!
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 352015


Elhelyezkedés

Alsóújlak, Csendben, kényelemben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514853


HASONLÓ INGATLANOK


41 000 000 Ft

Alsóújlak

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 178m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6514853

Az általad megtekintett eladó alsóújlaki (Csendben, kényelemben) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 292 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 29,5 millió Ft, négyzetméter ára 268 182 Ft, ami az alsóújlaki átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Albert Erika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóújlak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.