star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Andrásfa

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 333 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Andrásfa

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 333 m² telek

  • Eladó ház Andrásfa

  • 95m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vas-Zala megye határán található ANDRÁSFÁN, nagy saroktelken, ásott kúttal, melléképületekkel, a rendkívül gyorsan fejlődő Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyi autóútra CSALÁDI HÁZ került eladósorba, melynek a felújítását már elkezdték, új tulajdonosának már csak be kell fejezni a házat!

Az ingatlanon a nagyobb felújítási munkálatok közül több már megvalósult: a ház teljesen új tetőszerkezetet kapott, a régi berendezéseket, tárgyakat kiszerelték, a vakolatot leverték, az udvarból az elburjánzott növényzetet kipucolták, s minden építési törmeléket, növényt el is szállítottak.

A telek impozáns méretű, 4333 m2, amely állattartásra, kertészkedésre, növénytermesztésre, vállalkozás kialakítására, vagy akár a ház bővítésére is alkalmas.

Az épület teljes egészében téglafalazatú, stukatúros födémszerkezetű, 2 nagy szobával, előtérrel, tágas konyhával, kamrával, fürdőszobával és tárolóhelyiségekkel rendelkezik.

Víz, gáz, villany bevezetésre került, a fűtést egy vegyes tüzelésű- és egy gáz kazán biztosítja, a meleg vízről pedig egy villanybojler gondoskodik. Ezek a berendezések működőképesek, így bentmaradtak a házban.

Az ingatlanhoz 2 nagy tégla falazatú, cserép tetővel ellátott melléképület tartozik, amelyből az egyik a kazánház - itt található a padlásfeljáró is - a másik egy nagy tároló helyiség.
Az udvaron egy ásott kút és még egy melléképület is található, amelyek állattartás céljából kerültek kialakításra.

Az ingatlanhoz a felújítási terveket, engedélyezett gázterveket stb. átadja a jelenlegi tulajdonos, sőt szakembergárdában is tud segíteni.

Andrásfa egy rendkívül jól megközelíthető zalai település a környező felújított utaknak köszönhetően.
A falu központja, a bolt, a posta, a buszmegálló 2 perc sétával kényelmesen elérhető.

A ház CSOK-ra alkalmas, amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal - akár hétvégén is.

Irodánk ingyenes hitel tanácsadással, hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja Ügyfeleit. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363900


Elhelyezkedés

Andrásfa, Andrásfán Családi ház Nagy Telekkel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620148


HASONLÓ INGATLANOK


14 000 000 Ft

Andrásfa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 56m²

5 900 000 Ft

Andrásfa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 68m²

48 500 000 Ft

Andrásfa

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6620148

Az általad megtekintett eladó andrásfai (Andrásfán Családi ház Nagy Telekkel) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 333 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 198 947 Ft, ami az andrásfai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Andrásfa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.