star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bácsalmás

  • 96 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 729 m²

    telek

Vételár:

8,5 millió Ft

Eladó ház Bácsalmás

  • 96 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 729 m² telek

  • Eladó ház Bácsalmás

  • 96m²


Ár:

8 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Vállalkozó kedvű, kreatív természetű, csendet, nyugalmat és zöldövezetet kedvelő személyek Önök? Ha igen, akkor szeretni fogják Bácsalmás szélső utcáinak egyikében elhelyezkedő kis családi házamat.

A vasútállomás 5 percre, a legközelebbi élelmiszerbolt is legfeljebb 10 percre van gyalog. A városközpont is egyszerűen megközelíthető.

Otthonom füvesített, parkosított 729 négyzetméter területen fekszik. A melléképületekkel együtt 96 négyzetméteres, másfél szobás, nappalis, étkezős összkomfortos, vegyes falazatú ingatlan.

Technikai szempontból a fűtéskorszerűsítéssel bizony nem lesz gondjuk. Ha szeretik a meleget, akkor nem fognak fázni: akár a vízteres kandallóval, akár gázkazánnal kívánják a központifűtés-rendszert üzemeltetni. A meleg víz ellátásáért nyáron a villanybojler, télen pedig a gázkazán a felelős. Ezen felszereléseknek a külön bejárattal rendelkező melléképület ad otthont. A gáztűzhely is csatlakoztatható a rendszerre.

A hálószoba és a nappali szalagparkettával van ellátva, alattuk szigeteléssel. A többi helység pedig járólapozott és csempézett. A fürdés zuhannyal megoldott. A szennyvízelvezetés a csatornarendszerre való csatlakozással lett kivitelezve. A padlástérbe az udvar felől kialakított vasszerkezetű lépcsőn lehet feljutni. 

További külső felújítási terveimet már Önökre bízom. Szerettem volna a kisszobát is helyreállítani, néhány nyílászárót kicserélni. Valamint egy betonozott járdát és bejárót, külső szigetelést csináltatni. Legkedvesebb elképzelésem egy gyönyörű teraszt építtetni, ahol meleg napfényes időben, vagy csendes esős nyári napokon kávéval a kezemben ücsöröghetnék… 

Szeretett otthonom eladási ára 8 500 000 Ft.

Érdeklődni a 70/205-6148-as telefonszámon lehet reggel 8 és este 8 között. 


Helyiségek

Konyha
6m²
Kamra
12m²
Fürdőszoba
6m²
Nappali
14m²
étkező
16m²
Előszoba
6m²

Elhelyezkedés

6430, Bácsalmás, Rudics utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6644678


+36 70

Ingatlannet kód: 6644678

Az általad megtekintett eladó bácsalmási (Rudics utca ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 729 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 8,5 millió Ft, négyzetméter ára 88 542 Ft, ami a bácsalmási átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schaffer Mária hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644678. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bácsalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.