star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 066 m²

    telek

Vételár:

53,9 millió Ft

Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 066 m² telek

  • Eladó ház Badacsonytomaj

  • 150m²


Ár:

53 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Badacsonytomaj nyugodt rendezett utcájában kínáljuk eladásra a meghirdetett lakóingatlant.

Az egy helyrajzi számon kerítéssel körül ölelt terület 1066 nm.
Az épület tulajdoni lap szerint lakóház, mely szuterén szintből, lakószintből és beépíthető tetőtérből áll. A szuterén szinten egy kisebb lakóegység került kialakításra, konyha-nappali egy félszoba és fürdőszoba. Az alápincézett épület tárolókat és hasznosításra váró területeket rejt.

A lakószint 3 lakószobából, konyhából, kamrából, fürdőszobából és egy nagy előtérből áll. Az épület statikailag rendben van, de a belső tér teljes felújtásra szorul.

Közművek tekintetében víz, villany, csatorna rendelkezésre áll, gáz bekötés telken belül biztosított.
Az udvar nagysága ideális, akár veteményes kertnek akár parkosítva pihenéshez kialakítható.

A hirdetett ingatlan ideális választás családi háznak, két generációs épületnek, hiszen együtt de mégis külön térrel rendelkezik.
Felújítást, modernizálást követően vendégfogadásra, turisztikai hasznosításra is tökéletes, ez esetben pedig megtérülő befektetés.

A településen falusi CSOK igénybe vehető. Elhelyezkedésének köszönhetően bolt, orvos, buszmegálló iskola, óvoda 1000 m-en belül található.

Ha közel a Balatonhoz, nyugodt szép környezetben szeretne élni, úgy ideális választás ez a ház. Badacsonytomaj a felejthetetlen élmények városa! A lehetőségek tárháza: hiszen lehet itt kirándulni, strandolni, remek borokat kóstolni. A legközelebbi strand 1 km-en belül van.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Pince
20m²
Szoba
6m²
Fürdőszoba
4m²
Fürdőszoba
8.5m²
Előszoba
18m²
Kamra
4m²
Konyha
10.5m²
Szoba
16.4m²
Szoba
17.2m²
Szoba
16.8m²

Elhelyezkedés

Badacsonytomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601475


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601475

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó badacsonytomaji családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 066 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A családi ház ára 53,9 millió Ft, négyzetméter ára 359 333 Ft, ami a badacsonytomaji átlaghoz képest 50%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Màrkus Andrea referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601475. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.