star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 82 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 645 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 82 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 645 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 82m²


Ár:

49 500 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 82nm-es családi házat Baja Rókusváros részén. A háznak két külön bejárata van. Az ingatlan 2+1 fél szobából, ebédlőből, konyhából, tárolóból és mosdóból áll. Telek mérete 645nm amin található még egy zárt garázs, nyári konyha alatta egy pince és állattartásra alkalmas melléképület. Teljes vízvezeték rendszer ki lett cserélve és új műanyag nyílászárók lettek beépítve pár éve. A téglaépület szerkezetileg jó állapotú két évvel ezelőtt aluról vízszigetelve lett. A ház előkertes az udvarban több autó beállási lehetőség van.
Pár percnyi sétára találtató kórház, belváros, óvoda, játszótér.
Irányár:49.000.000Ft helyett 48.500.000Ft

Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.

Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek!

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

CSOK plusz hitel felvehető

A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D tel: 06703272201 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367054


Elhelyezkedés

Baja, Ifjúság utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648352


Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648352

Farkasné Kasza Brigitta

Farkasné Kasza Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bajai (Ifjúság utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 645 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 603 659 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Farkasné Kasza Brigitta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648352. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.