star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bajna

  • 210 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 828 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Bajna

  • 210 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 828 m² telek

  • Eladó ház Bajna

  • 210m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
7
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Nagycsaládosoknak, vagy akár két generáció számára is ideális otthon Bajnán!

Bemutatom Bajna egyik csendes utcájában ezt a 6 szobás, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás ingatlant. A ház két lakórészből áll, ami nagycsaládosoknak vagy két generáció összeköltözésére is alkalmas.

Az épület alagsorában egy nagy garázs és tárolók kaptak helyet, összesen 76 nm-en.

Az első szinten kettő szoba, egy félszoba, előszoba, közlekedő, egy amerikai konyha-nappali, spejz és egy 2022-ben felújított fürdőszoba lett kialakítva, melynek összterülete 115 nm.

A második emeleten három szoba, közlekedő és egy fürdőszoba található, mintegy 100 nm-en. Az egyik szobához erkély tartozik, mely gyönyörű panorámát nyújt a környező hegyekre.

Az ingatlanban található szobák szőnyegpadlóval, a többi helyiség járólappal burkolt.

A ház téglából épült 1989-ben. Az évek során folyamatosan karbantartották, újítgatták tulajdonosai. 10 cm szigetelést kapott , a fa ablakok thermoplan üveggel vannak beépítve. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal vagy gázkazánnal megoldott, illetve a nappaliban lévő klíma felel a kellemes hómérsékletről. Az épület biztonságáért riasztórendszer felel.

A 800 nm-es telken a gyerekek trambulinozhatnak, fürödhetnek a medencében, vagy akár hintázhatnak, míg a felnóttek grilleznek vagy csak beszélgetnek a teraszon.

A konyhabútor a vételár részét, a többi berendezés megbeszélés tárgyát képezi.

Bajna:
A település a Gerecse keleti részén fekszik, Budapesttől 45 km-re, az Esztergomot és Tatabányát összekötő képzeletbeli vonalnak közepén.
Az 1800 lélekszámú, ám egyre fejlődő faluban megtalálható bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, bolt, posta, szóval minden olyan intézmény, ami a mindennapi élethez kell. A településen található kastély kedvelt turisztikai látványosság.

Az ingatlanra Falusi CSOK és CSOK Plusz is igényelhető, melyek ügyintézésében irodánk segít.
Önnek csak annyi a dolga, hogy megnézi, beleszeret és már költözhet is.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal:
Szekeresné Varga Orsolya
06703649371
varga.orsolya@dot-ing.hu


Elhelyezkedés

Bajna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657471


Szekeresné Varga Orsolya

Szekeresné Varga Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6657471

Szekeresné Varga Orsolya

Szekeresné Varga Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó bajnai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 828 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 332 857 Ft, ami a bajnai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szekeresné Varga Orsolya referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657471. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bajna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.