star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baks

  • 95 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 613 m²

    telek

Vételár:

13,5 millió Ft

Eladó ház Baks

  • 95 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 613 m² telek

  • Eladó ház Baks

  • 95m²


Ár:

13 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1974
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Ahol nyúl úr a szomszédja

Ha szeretne egy csendes kis faluban lakni vagy gazdálkodni akkor nem kell tovább keresnie. Autópályától 8 kilométerre található Csongrád-Csanád vármegyében Baks nevű település. Ez a kicsiny alföldi falu minden jóval el van látva. Kistelek 8 km, Ópusztaszer - az ország egykori közepe - 5 km-re, Szeged 40 km-re található. A Tisza folyó egy km-re kanyarog a falu határában. Maga a telek egy 2613 négyzetméteres. Több gazdasági épület mellett helyet kapott a szivattyúház, pince, ólak, melléképület stb. Maga a lakóház 3 szobával, két terasszal és egy fürdőszobával rendelkezik. Lakható állapotban, aszfaltozott utcában van. A telken fúrt kút és vezetékes víz is van. A házba, víz, villany, gáz bevezetésre került. A fürdőszoba, előszoba kövezett, a szobák parkettásak és konvektor fűtéssel ellátottak.
NÉZZÜK A MATEKOT: Megfelelő feltételek esetén felvehető a babaváró (11millió), Baks alkalmas a Falusi CSOK-ra (3%-os hitel), ha már van, vagy vállal gyermeket újabb támogatást vehet igénybe. Ha ezeket a lehetőségeket figyelembe vesszük és kihasználjuk, már egyáltalán nem riasztó a 13, 5 milliós vételár! Várom megkeresését! Holecska Árpád 20/9540-254 csendes utca, redőnyözött, terasz, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, saját tároló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Baks, Baks


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654635


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654635

Az általad megtekintett eladó baksi (Baks) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 613 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 13,5 millió Ft, négyzetméter ára 142 105 Ft, ami a baksi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Holecska Árpád referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baks ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.