star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 150 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 150 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 88m²


Ár:

109 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Új építésű családi ház eladó Balatonalmádi kedvelt részén! Azonnal költözhető!Balatonalmádi csendes, nyugodt részén, mégis közel a központhoz eladó egy 84 nm lakóterű gyönyörű új építésű családi ház.
Az ingatlan Vörösberény városrészben, egy csendes zsákutcában található. A lakótér elosztása praktikus, az egész ház tágas, világos, kényelmes.  A családi ház központi része az amerikai konyhás nappali, közvetlen kertre néző teraszkapcsolattal. 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, kamra, mosókonyha-gépészeti helység található még az ingatlanban. Minden helyiségnek jól átgondolt helye és funkciója van. A bejárat előtt egy kisebb, valamint a nappaliból a kert irányába egy nagyobb déli fekvésű fedett terasz található.
A ház magas minőségben épült, igényes kivitelezéssel. A beépített hőszivattyús rendszer gazdaságos, alacsony fűtés költséggel számolhatunk.
Ide azonnal beköltözhet és élvezheti a nyugalmat igényes környezetben!Műszaki tartalom: 
- a falazat 30 cm-es csiszolt porotherm klímatégla, 15 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel
- válaszfalak ytong téglából
- 3 rétegű műanyag nyílászárók 
- Bramac tetőcserép
-hőszivattyús fűtés
- Fan-coil egységek a léghűtéshez
-prémium minőségű szaniterek, burkolatok
Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1150 nm, melynek egy része gyümölcsfákkal, szőlővel van telepítve. Igazi intim belső kert, méretéből és nagyságából adódóan számtalan lehetőséget hordoz magában.
Ez a családi ház egy ideális fészek lehet gyermekes családok számára, pároknak, sőt nyaralónak is tökéletes választás. Modern, igényes, rezsi költsége alacsony!
További információért hívja a Lakáskulcs Ingatlanirodát a megadott telefonszámon!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661146


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6661146

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 150 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 248 864 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Szaló Judit referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6661146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.