star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonberény

  • 114 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 354 m²

    telek

Vételár:

129,99 millió Ft

Eladó ház Balatonberény

  • 114 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 354 m² telek

  • Eladó ház Balatonberény

  • 114m²


Ár:

129 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Balatonberényben, 80 méterre, három perc sétára a Balaton partján található szabadstrandtól és kikötőtől, gyönyörű kilátással az északi partra összközműves sík telken ikresített, kétszintes üdülő épület eladó.Az egyes különálló ingatlanokon belül műszakilag elkülönülten két önálló apartman egység kerül kialakításra önálló szinten, így akár több generáció vagy család egyidejű tartózkodására is alkalmas az üdülő.Az önálló üdülőhöz a telek fele része, 354 négyzetméter terület kizárólagos használati joga tartozik, melyen gépkocsi-beálló kerül kialakításra, a fennmaradó terület füvesítésre kerül. További tárolási lehetőség a telken belül szabadon kialakítható.A földszinti apartman egységhez terasz, az emeleti apartmanhoz erkély tartozik. Az ingatlanok összkomfortosak, téliesíthetők, fűtésre optimalizált hűtő-fűtő klímával (-22 fokig garantált működés) felszereltek, melyet kiegészítő fűtés támogatja. A homlokzat grafitos hőszigetelést kap, ezen kívül roló és szúnyogháló kerül elhelyezésre a nyílászárókon. A burkolatok és belső ajtók választhatók, bizonyos ideig egyedi módosítást is befogadunk.Az üdülőépület után az áfa visszaigényelhető, akár céges telephelyként is hasznosítható. Az ingatlan alkalmas kereskedelmi szálláshelyként történő hasznosításra is.Az ingatlan homlokzata teljes készültségben van, belülről teljesen vakolt falak, gépészeti és elektromos alapvezetékek szerelve, így a tulajdonos a belső kialakítást saját arcára tudja szabni.

129990000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: HZ098867


Elhelyezkedés

Balatonberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601040


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6601040

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonberényi ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 354 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 129,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 140 263 Ft. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.