star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonederics

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 020 m²

    telek

Vételár:

149,99 millió Ft

Eladó ház Balatonederics

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 020 m² telek

  • Eladó ház Balatonederics

  • 140m²


Ár:

149 990 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csodálatos kilátás a Balatonra és a Tanúhegyekre!

Balaton északi partján Balatonederics településen csodálatos panorámával rendelkező, két éve energiatakarékos szemlélettel épült családi ház eladó.

Csok plusz és falusii CSOK igényelhető!!! Azonnal költözhető, felújítást nem igényel.

Az örökpanorámás ingatlan Keszthely, Sümeg, Tapolca és a Balaton közelségében helyezkedik el, csendes, rendezett településen. Kiválóan megközelíthető Ausztria és Budapest felől egyaránt.

Az 1020 m2-es belterületi telken áll a 140 m2-es egyedi tervezésű, energiatakarékos (B+-os energiabesorolású) ház. A+-os fatüzelésű kazánhoz 1000 l-es puffertartály csatlakozik. A fűtésszezon alatt kb. 5 m3 tűzifa felhasználásával biztosítható a ház melege. Földgázvezeték a szomszédos ingatlanig van kiépítve, igény szerint rácsatlakozható. Az amerikai konyhás nappali és a két fürdőszoba padlófűtéses, a három szobában pedig radiátoros.

A ház N+F 30-as Porotherm téglából készült, grafit szigeteléssel, XPS aljzatszigeteléssel. A nyílászárók passzívháznak megfelelő, 120x150 cm nagyságú, német gyártmányúak, melyek úgy lettek elhelyezve, hogy a teljes ház fényárban ússzon.

Az ingatlanban található egy amerikai konyhás nappali, kamrával, közvetlen kertkapcsolatos terasszal.
Az étkező falait kézzel készített tégla-lapok teszik egyedülállóvá. Különlegessége, hogy a teljesen felszerelt konyhából, nappaliból látható a Szigligeti-vár, a Badacsony hegy és a Balaton.

Az teraszos elrendezésű telken két éve telepített gyümölcsfák, 20 tőke csemegeszőlő, sziklakert és 4 db magaságyás van. Az utcafronti oldalról támfalas kerítésrendszer épült nemrég, amelyet csak be kell lécezni az új tulajdonos ízlése szerint. A háztető déli tájolása kiváló lehetőséget nyújt a napelemrendszer kiépítéséhez.
Az utcafronttól duplakocsis beálló lett kiépítve.

A településen kiváló borászatok és a Csodabogyós cseppkőbarlang is itt található, mint kedvelt látványosság. Az Afrika-múzeum és a sekély vizű helyi strand pedig gondoskodik a programok helyi elérhetőségéről.

A szomszédos Balatongyörökön és Szigligeten kiváló éttermek, nyári (jazz) fesztiválok, színi előadások, Balaton parti programok várnak.

Kórház, bevásárlási lehetőségek, kulturális programok és nívós éttermek 20 percen belül megtalálhatók.
Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634403


+36 30

Ingatlannet kód: NET6634403

Az általad megtekintett eladó balatonedericsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 020 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 149,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 071 357 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634403. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.