star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonederics

  • 202 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 872 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Balatonederics

  • 202 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 872 m² telek

  • Eladó ház Balatonederics

  • 202m²


Ár:

159 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

VIDÉKRE KÖLTÖZNÉL?
Szeretnél egy KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI, tökéletes otthont?
IDŐT, ENERGIÁT és PÉNZT takarítanál meg?

Hogy hangzik egy azonnal költözhető, KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK arányú ház Balatonedericsen?

Felejtsd el a hosszas keresgélést és a végeláthatatlan felújításokat! Itt a tökéletes lehetőség, hogy egy olyan otthonra lelj, amely minden igényedet kielégíti. A meghirdetett ingatlan Balatonederics központjában található, azonnal birtokba vehető, folyamatosan karbantartott, és felújított.

Mi mindent kínál? Egy 155 m2-es lakóteret, ami tovább bővíthető a padlás beépítésével. A lépcső már meg is van hozzá! Kapsz még egy 30 m2-es teraszt és egy 75 m2-es pincét ahol a garázs is van. Mindezt egy 870 m2-es csodálatosan parkosított telken, öntözőrendszerrel és robotfűnyíróval, fedett medencével. A házban 3 hálószobát találsz, egy közel 80 m2-es nappalit, 2 fürdőszobát.

A szigetelt házban padlófűtés adja a meleget a hangulatról pedig a kandalló gondoskodik. Kerítésen belül 5 autó parkolhat ebből kettő garázsban, egy pedig fedett helyen.

Szeretnéd megnézni? Látni szeretnéd, hogy mi olyan különleges benne? Élvezd nyugodtan a vidéki életet anélkül, hogy le kellene mondanod bármiről! Nem árulok el minden részletet, NÉZD MEG és minden kiderül!

HÍVJ! MUTATOM!

Tulajdoni lap szerint lakóingatlan, így bármilyen hitelmegoldással megvehető. Balatonederics támogatott település ezért meglévő gyermekekkel a falusi csok feltételeinek is megfelel.

Referencia szám: HZ088990-IN


Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6662375


+36 70

Ingatlannet kód: NET6662375

Az általad megtekintett eladó balatonedericsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 202 m², míg a hozzá tartozó teleké 872 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 787 129 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bella Csaba referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6662375. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.